Revolutie en opstand

De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Rosenthal, heeft verklaard dat het ‘niet aan de orde’ is om troepen te sturen naar Syrië. Een veelzeggende uitspraak, waarmee Rosenthal ten eerste aangeeft dat hij inderdaad een echte dienaar is (minister betekent immers dienaar), maar niet van het Nederlandse volk, zoals u misschien dacht. Een dienaar van de NATO. Ten tweede valt uit zijn uitspraak af te leiden dat de NATO, althans voorlopig afziet van een oorlog tegen Syrië.

Geconcludeerd kan worden dat de poging van de VS om president Assad te verwijderen en te vervangen door een marionet, voorlopig niet is geslaagd.

Kort na de val van de Berlijnse Muur is het de VS gelukt, via ‘kleurenrevoluties’ (door reclamebureau’s, ‘denktanks’ en ‘NGO’S’ bedachte en geënsceneerde oproeren) marionetten te installeren in Servië, Georgië, Azerbaidzjan en de Oekraïne. Volgens datzelfde recept zijn in 2011 oude marionetten vervangen door nieuwe, dan wel nieuwe geïnstalleerd in een aantal Arabische landen. In Libië ging het niet zo gemakkelijk en daarom moest er worden gebombardeerd.

In Syrië lukt het ook niet al te best, want Rusland en China zijn tegen en hebben ‘een lijn in het zand getrokken,’ zo lijkt het. Ook Iran is tegen, maar daar houdt de regering zich koest, want ze hebben al genoeg te stellen met het regime in Washington.

De Russische regering heeft verklaard dat in Syrië 15.000 man buitenlandse terroristen aan het werk zijn om het land te ontwrichten. Tot nu toe zijn de VS en de NATO in staat geweest, de publieke opinie te doen geloven dat alle ellende puur en alleen voor rekening komt van de Syrische regering.

Ook die Danny die vanuit Homs in het Nederlandse staatsjournaal mocht optreden en die Syrische ‘vice-olieminister’ zijn onderdeel van het VS-toneelstuk.

Nee, wat Rosenthal verklaarde, is wel te begrijpen. Operatie Syrië, uit de koker van de bedenkers van de kleurenrevoluties, is een fiasco. Het is voor de Syrische bevolking te hopen dat het zo blijft. Anders krijgen ze straks nog meer bommen op hun dak. Om hen te beschermen uiteraard! Voor hun eigen bestwil. Voor hun bevrijding!

Wat die bevrijding betekent, weten ze maar al te goed. Dat hebben ze wel gehoord van die miljoenen berooide Iraakse vuchtelingen in Syrië.

This entry was posted in Drieste acties, massamoord, Ontdekkingen, Overpeinzingen, Verleidingen van de macht, Vernielingen and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Revolutie en opstand

 1. Reine jRagolo says:

  Het ontgaat me waar je naar toe wil met dit betoog.
  Wil je dat de dienaar troepen stuurt naar Syrie?

  • admin says:

   Nee, natuurlijk niet. Er moet nu eens een einde komen aan die neokoloniale invasies en bezettingen van andere landen. En dat moet natuurlijk al helemaal niet gebeuren op kosten en in naam van de Nederlandse burger. Dat maakt ons allen tot medeplichtigen aan oorlogsmisdaden. Wie even nuchter nadenkt en zich niet laat opjutten door de regeringspropagande op de staatstelevisie, NRC-Handelsblad, Volkskrant, Trouw, Parool, Telegraaf, AD etc., kan en moet tot de slotsom komen dat mensenrechten allerminst zijn gediend met acties als in Servië (10.000 doden), Libië (60.000 doden) Afghanistan (honderdduizenden doden) en Irak (1,5 miljoen doden). Burgerdoden allemaal, let wel.

 2. Reine jRagolo says:

  Sorry maar dat begrijp ik niet uit het blog.

 3. rikus says:

  Een prachtstukje complot theorie. De navo heeft niet genoeg draagkracht, doordat de neuzen niet dezelfde kant op staan. Zou dit wel het geval zijn dan zou het er heel anders uitzien.

 4. Timmerark says:

  Wat een heerlijk domme lulkoek! En dat voor het slapen gaan. Ik heb je blog nu drie maal gelezen en:

  Het klopt voor geen meter

  of

  Het is enorm gezever…

  Voorbeeld:
  ==Een veelzeggende uitspraak, waarmee Rosenthal ten eerste aangeeft dat hij inderdaad een echte dienaar is (minister betekent immers dienaar), maar niet van het Nederlandse volk, zoals u misschien dacht. Een dienaar van de NATO. ==

  Dus de Nederlandse regering wil wel graag oorlog gaan voeren daar…

  Kijken of deze reactie blijft staan, heb er weinig vertrouwen in. Maar ik ben Reggie niet, met zijn screenshots…doe me een lol zeg.

  • admin says:

   Er wordt hier niet gescholden. Ik houd het graag beschaafd.

   Uw uitspraken tonen aan dat u niet goed weet hoe Nederland functioneert en in wiens dienst de Nederlandse regering staat. Niet in die van u en uw medeburgers in ieder geval. Indien u dit hiaat in uw kennis wilt opvullen kan ik u wel het een en ander te lezen aanraden. Bijlezen kost wel een maandje of wat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>