De slechte dwerg blaast de aftocht

De man die de Franse soevereiniteit om zeep heeft geholpen, moet van het toneel verdwijnen. Hij heeft tot het laatst geprobeerd het tij te keren. Bijvoorbeeld door een terroristische aanslag te ensceneren in Toulouse, maar de Franse kiezers zijn er niet in getrapt. Sarkozy heeft Frankrijk een provincie gemaakt van het VS-imperium, maar zijn bazen hebben hem uiteindelijk niet kunnen helpen. Zij zijn voorlopig blijkbaar nog niet in staat, hun zetbaas ook nog te doen kiezen door de bevolking, iets dat hun in veel andere landen wel lukt. Bijvoorbeeld in Honduras.

De nieuwe president heet Francois Hollande en is een sociaaldemocraat. Een slag politicus waar weinig goeds van valt te verwachten.

Voor een goede analyse van waar het bij de Franse verkiezingen in werkelijkheid om ging, kunt u het best dit artikel lezen van de scherpzinnige journalist Thierry Meyssan.

This entry was posted in Overpeinzingen and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to De slechte dwerg blaast de aftocht

 1. Alleen al het vertrek van oorlog-misdadiger Sarkozy is een inmense verbetering voor de gehele wereld, niet alleen Frankrijk. Wat we van Hollande mogen verwachten weet ik niet maar ik kan mij niet voorstellen dat hij zo slecht (lees kwaadaardig) als Sarkozy zal zijn. En nu maar hopen dat de rechtzaken tegen hem van de grond komen. Hij heeft nog heel wat uit te leggen. Ik ben tegen doodstraffen maar heel soms…

  • admin says:

   Sarko zou inderdaad vervolgd moeten worden. Bewijs te over, maar ik betwijfel of, zoals je al eerder opmerkte, deze schurk en zijn trawanten ooit verantwoording zullen moeten afleggen voor de rechter.

 2. Reine jRagolo says:

  Hollande zal toch in de pas van Brussel moeten lopen.

  • admin says:

   Inderdaad, in de ganzenpas van het Vierde Rijk, zoals de collega’s van Kleintje Muurkrant zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>