Terreuraanslag verijdeld

De website van Der Spiegel meldde vandaag dat de VS-inlichtendienst CIA een terreuraanslag op een passagiersvliegtuig heeft verijdeld.

Iedereen kan een zucht van verlichting slaken, godzijdank er is weer een ramp voorkomen dankzij het niet aflatende geheime speurwerk van een van de zestien geheime diensten in de VS. Zo ziet u maar weer, die vele miljarden die aan dat geheime werk worden uitgegeven, zijn goed besteed. Wie zou dat nog kunnen en durven ontkennen?

In het licht van deze heuglijke mededeling denk ik, dat ik nu wel wereldkundig kan maken dat ik, samen met een kleine groep toegewijde terreurbestrijders, gedurende de afgelopen tien jaar in het allerdiepste geheim minstens 63 terreuraanslagen heb weten te verijdelen. Details kan ik helaas niet geven, dat ligt nog te gevoelig. Wie weet over een jaar of vijftig, maar dat kan ik niet beloven.

Wel kan ik zeggen dat het spoor in alle gevallen leidde naar de gevaarlijke terreurorganisatie de Zwarte Hand, nog veel gevaarlijker, geheimer en ongrijpbaarder dan Al Kaida.

This entry was posted in Ontdekkingen and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Terreuraanslag verijdeld

  1. Reine jRagolo says:

    Dank je wel voor je goede werk.
    Over 50 jaar leef ik, denk ik, niet meer maar ik zal de dankbaarheid meenemen in mijn graf.

  2. Joke Mizée says:

    Er is dan ook helemaal niemand gearresteerd, er was alleen een CIA-informant met een bom op zak (of in zijn onderbroek, whatever): http://latimesblogs.latimes.com/world_now/2012/05/underwear-bomb-plot.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>