Obama liegt niet altijd

Zopas nog verklaarde de leider van het Obama-regime dat voortaan alleen oorlogen zouden worden gevoerd wanneer dat werkelijk noodzakelijk was. Je kunt tenslotte als winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede alleen maar een oorlog beginnen als dat absoluut nodig is, dat heeft die Obama dus wel goed begrepen! Inmiddels begint zich de noodzaak van zo’n typische, noodzakelijke Obama-oorlog steeds duidelijker af te tekenen.

Het lijkt erop dat Syrië er toch aan zal moeten geloven. Er is een groot aardgasveld ontdekt in het Oostelijke Middellandse-Zeebekken, deels voor de Syrische kust, en je kunt natuurlijk niet gaan boren naar gas (of olie) in gebied waar je niet alle regeringen stevig in de tang hebt. De Syrische president Assad moet dus opkrassen om plaats te maken voor een democraat die de VS zullen aanwijzen. Tenslotte heeft de VS al meer dan eeuw ervaring met de aanstelling van rasdemocraten in Centraal-Amerika en het Caraïbisch Gebied, juist in die landen waar de bevolking het niet eens is met de zienswijze van de VS.

Obama spreekt dikwijls als een bleelgezicht (namelijk met twee tongen), zij het dan dat hij natuurlijk een iets onderbelichte versie is. Een ‘Uncle Tom’ zoals vroeger wel eens denigrerend werd gezegd.

Maar deze keer heeft Obama voor de verandering eens de waarheid gesproken. Hij trekt ten oorlog, maar alleen omdat het ab-so-luut noodzakelijk is.

This entry was posted in Drieste acties, Ontdekkingen, Overpeinzingen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to Obama liegt niet altijd

 1. joosttibosch sr says:

  bis? Een bleelgezicht met twee onderbelichte tongen, en warempel Ucle Tom, ook onderbelicht?..Je moet, geobsedeerd -zoals vroeger wel eens denigrerend werd gezegd- door Hitler en KKK, toch echt wel iets tegen Obama hebben..wat ie ook zou doen!

  • timmerark says:

   Als je Hitler in je hart hebt gesloten is het niet zo moeilijk te begrijpen. Joden haten en zwarten haten en dan is alles ok.

 2. Het ergste is…Romney komt eraan. En die is gretig. Gretig om zijn heren te dienen. Die zal niet zo afwachtend doen als Obama. De financiële wereld en Israël verwachten een agressievere opstelling en vinden Obama te soft. Daarnaast moet de Amerikaanse economie hersteld worden. Behalve wapens en virtuele financiële rotzooi producten heeft de VS geen echte export. Niemand wil meer die virtuele rootzooi na 2008. Wat blijft er over, wapens. “War is a racket”, vrij naar General Smedley Butler. En her en der de grondstoffen en het goud ontvreemden van landen. Zo kom ze er wel. Nu dus Syrië, straks in Iran. Wie weet welke landen daarna nog meer. Nee, die Romney gaat de verkiezingen winnen. Omdat ie de steun van de haviken heeft. En ik wed met iedereen hier die het aandurft. Yes! because they can!

  • timmerark says:

   En wat is er mis mee Roepie? De Democratie mag toch ook in Iran zegevieren? Of ben jij van de sharia4u2?

   • Democratie? Waar? Irak? Afghanistan? Libië? En straks ook in Syrië en Iran? Ondanks dat je deze voorbeelden heb mogen meemaken, de miljoenen doden door de Amerikanen alleen al de afgelopen decennia, nog steeds volhouden dat er democratie wordt gebracht. Onbenul die je bent. We hebben in Nederland niet eens democratie laat staan dat ze die in die landen zullen krijgen.

    • timmerark says:

     ==We hebben in Nederland niet eens democratie==

     Nergens dan Peggie? O, ja, bij Allah. Of ook weer niet?
     Volgens mij haat je democratie, jij bent meer van de domocratie.

 3. Oorlogsverklaring van de rebellen: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3263378/2012/05/30/Rebellenleger-Syrie-stelt-Assad-ultimatum-van-48-uur.dhtml

  Dat betekent dat we binnen 48 uur weer een slachtpartij zullen meemaken. En weer zullen onschuldige burgers aangevallen worden. Mede dankzij westers steun aan de rebellen. Wie betaalt hun? Wie bevoorraad hun? Wie leveren technische- en logistieke steun? 5 bommen ontploft in Syrië, wat ik geteld heb, en nog geloven de mensen niet dat er terroristen zijn in het land. En bedelen zowat om interventie. Voor de terroristen een bevestiging dat ze moeten shockeren. En gezien het nieuwsbericht, binnen 48 uur dus.

  • timmerark says:

   Hen, Roggie, het is Hen, niet HUN!

   • Je hebt mijn betoog werkelijk gefileerd met je opmerking. Voel je je nu weer superieur en beter? Lekker allochtonen betrappen op hun taalfouten ipv argumenten. Uitstekende prestatie, mijn complimenten. Dat er ondertussen vrouwen en kinderen doodgaan in Syrië weegt niet op tegen “Hen” en/of “HUN”.

    • timmerark says:

     Tja, speel maar weer de domme allochtoon kaart.

     O, en over je betoogje: Steun van het westen aan de rebellen? Tja, zitten de Wallstreet Joden weer achter toch? Die zaten ook achter de U.S.S.R., Rusland nu, en die zitten weer achter het regiem van nu… Tjeetje, mohammed nog aan toe? Waar en wanneer steek jij je zwaardje er in?

     • Ik weet het niet hoor maar Rosenthal heeft weken terug al op nieuwsuur aangegeven de rebellen te steunen met tevhnisch materieel. Obama vraagt om bewapening paar dagen terug. Qatar levert al wapens. Het is geen wereldgeheim. Kwestie van nieuws volgen. Scheelt je een hoop geblaat.

     • admin says:

      Beste man,

      Het is niet nodig iedereen die het niet met u eens is uit te schelden of te proberen te vernederen. Uw laatste observaties zijn volkomen gespeend van feitenkennis en slaan de plank mis. De steun van het ‘Westen’ aan de gewapende bendes in Syrië is een feit en wordt zelfs openlijk toegegeven door de VS en haar vazalstaten. De pogingen die tot dusver zijn genomen om Chávez omver te werpen zijn op touw gezet met de actieve ondersteuning van de VS. Inderdaad raad ik u aan zich voortaan eerst eens een beetje te informeren alvorens maar wat te roepen. Dan zouden uw opmerkingen misschien nog enige toegevoegde waarde hebben.

 4. Nog twee gretige haviken op weg naar carriëre. Rutte ‘kon’ niet ivm demissionaire status, dus gaan zij het klusje wel klaren: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3263389/2012/05/30/Rosenthal-en-Verhagen-samen-naar-Netanyahu.dhtml

 5. timmerark says:

  Eh…
  °°Centraal-Amerika en het Caraïbisch Gebied°°

  Waar lagen daar de olie of gasgebieden?

  Altijd leuk hoe jij en Reggie Oogklep zich altijd zelf voor lul zetten;(

 6. Joke Mizée says:

  Nee, maar buurland Colombia wel (eveneens olie) en er zijn diverse couppogingen geweest. Verdiep je eens in de geschiedenis van Latijns-Amerika en je ziet exact hetzelfde patroon als wat er nu gaande is in het Midden-Oosten.

 7. De chip tatum chronicles vertellen het hele verhaal van wat er zich in zuid Amerika en elders heeft afgespeeld. timmerark wil het niet eens weten. Opgekropte woede brengt hem hier, niet interesse of de wil om maar ook iets in die kop te stoppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>