Rusland komt de Syrische bevolking te hulp

Na bijna anderhalf jaar te zijn geterroriseerd door moordcommando’s die worden betaald en bewapend door de VS, de NATO en de politiek achterlijke Golfstaten, gloort er een sprankje hoop voor de Syrische bevolking.

De Russische regering stuurt namelijk versterkingen naar de Syrische havenstad Tartoes, waar de Russische vloot een basis heeft. Nu er in het ‘Westen’ al wordt gesproken over een no-fly-zone voor Syrië, is er geen tijd meer te verliezen. We weten allemaal wat zo’n vliegverbod betekent voor de burgerij. Zo niet, vraag het dan maar aan de Irakezen, Libiërs en Serven.

Vandaar dat Rusland ook een heel arsenaal luchtdoelraketten meestuurt met de schepen die naar Tartoes onderweg zijn. Dan zullen de VS en hun vazalstaten wel twee keer nadenken voor ze weer en oorlog beginnen.

En na 11 jaar bakkeleien in Afghanistan, aanmodderen in Irak, een verloren oorlog in Vietnam en een fiasco in Korea, is het wel duidelijk dat de VS niet zo goed zijn in het winnen van oorlogen. Een potentieel conflict met een échte tegenstander, zoals Rusland, zullen ze niet aankunnen.

Erg snugger zijn ze niet totnutoe niet gebleken daar in het Pentagon, maar dit zullen ze wel begrijpen denk ik. En dat is goed nieuws voor de Syrische bevolking.

This entry was posted in Drieste acties, Overpeinzingen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

19 Responses to Rusland komt de Syrische bevolking te hulp

 1. Uitstekend! Het maakt ook gelijk de onderhandelingspositie van de Russen sterker.

 2. P.H.M. van de Kletersteeg says:

  Goeie zaak.Nou is de russische uitrusting niet in fantastische staat, maar goed genoeg, en van hoge kwantiteit.
  krijgt de bevolking eindelijk een kans op vrede
  Nu de raddraaiers snel buiten gevecht stellen.

 3. Ik lees nu op dezelfde site dat ook Turkije (eindelijk!) bijgedraait is:
  http://www.debka.com/article/22053/Turkey-ditches-Syrian-rebels-Will-Israel-attack-Hizballah-s-Scuds-

  Weet niet of dit vanaf het begin al de bedoeling was maar ik stond op het punt om zelf naar Turkije te gaan om Erdogan even wakker te schudden. Ze waren vond ik sinds Libië wel erg in lijn met het zionistische agenda.

  • admin says:

   DEBKA is overigens wel een spreekbuis van de Israëlische snuffeldiensten, als ik goed ben geïnformeerd.

   • Goed om te weten. Ik wantrouw sowieso elk medium bij voorbaat. Ze zijn alleen maar goed om de hoofdlijnen uiteen te kunnen zetten.

    Ben zelf benieuwd naar Al-Mayadeen, een nieuwe nieuwskanaal. Mede-opgericht door de journalisten die Al-Jazeera de rug hebben toegekeerd doordat ze zich als politieke instrument hebben laten gebruiken. Helaas nog niet in het Engels maar wie weet in de toekomst.

 4. Reine jRagolo says:

  Als er veel schepen voor anker liggen kunnen de huurlingen de granaten vanaf de grond afschieten.

  • admin says:

   Ik denk het niet, dat zal beslist niet mogen van de grote baas in Washington. Met schurkenstaten is het namelijk net als met criminelen: zodra ze in de gaten hebben dat er werkelijke en vastberaden tegenstand is (en ze lik op stuk gaan krijgen), halen ze bakzeil. Obomba kan zich nu niet nóg een oorlog erbij veroorloven, naast Afghanistan, Irak, Somalië, Jemen en inmiddels ook weer Oeganda. Vergeet niet dat hij ook democratie zal willen brengen naar Venezuela, nu net is vastgesteld dat het de grootste olievoorraden ter wereld heeft.

   • von stauffenberg says:

    De olie uit de Venezolaanse Orinoco-belt is wel een buitengewoon taaie massa.Maar goed,het is immers een wens van menig amerikaan om het hele land te asphalteren.

   • Joke Mizée says:

    Het hoeft toch niet altijd Amerika te zijn die het voortouw neemt? Mogelijk zijn Engeland en m.n. Frankrijk niet ongenegen bv. – al was het maar om de ontevreden bevolking wat afleiding te bieden en te laten zien dat ze als leiders echt wel wat in hun mars hebben.

    • von stauffenberg says:

     Natuurlijk wel,natuurlijk niet,die liggen toch volkomen aan de leiband van de V.S..Cultuurbarbaren als het zijn verkopen ze nog liever hun eigen moeder of bloedeigen kinderen dan dat ze afstand moeten doen van hun heilige koe.Alles draait daar om olie en asphalt.

    • Er is m.i. niet zoiets als Amerika, of Engeland, of Frankrijk. Er is zoiets als globalisten. Voor hen zijn alle naties hetzelfde, de vijand, een instrument. Daardoor kunnen ze met geruste hart wetten invoeren zoals de Patriot Act. of het recht om “eigen” burgers af te knallen of zonder process vast te zetten. De Amerikaanse bevolking is voor hen alleen maar mankracht. Nu ze te duur en te lui zijn geworden wijken de globalisten met hun bedrijven naar het oosten. De Amerikanen zitten met de werkloosheid en de criminaliteit. Voor Credit Default Swaps heb je geen fabrieken nodig. Nou dan kun je dus nog kiezen tussen leger of gevangenis. Een pot nat.

 5. Joke Mizée says:

  Ik las dat de wapenleverancier himself in de NYT de waarschuwing heeft doen uitgaan dat zijn afweerspulletjes er niet om liegen: http://willyvandamme.wordpress.com/2012/06/16/een-dikke-rode-lijn/.
  Rosoboron is dezelfde Russische wapenfirma waarvan de dubieuze lobbyisten van Avaaz langs hun neus weg meldden dat de US hun grootste klanten waren. Ook Turkije werd in dat verhaal betrokken: zij zouden tussenleverancier zijn (tussen de Russen en Syrië – alsof die een middle man nodig zouden hebben). Ik neem aan dat dat van A tot Z uit de duim gezogen is?

 6. Sjors says:

  U bent wel erg positief, maar ik help het hopen dat Rusland (en daarna China) niet buigt en nog meer chaos in noord-Afrika laat ontstaan. Overigens is in Nederland amnesty international een campagne tegen Poetin begonnen, omdat hij Assad de hand boven het hoofd houdt. (volg AI dan) Met volle pagina’s aan advertenties in de kranten en ook het nodige via het internet. De CIA heeft miljoenen gestopt in de mensenrechtenorganisaties in Rusland en dat betaald zich nu blijkbaar op deze manier uit. (Want in Rusland lukt het niet echt… hahaha)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>