Bram boft

Het is wel vreemd dat van alle duizenden advocaten in Nederland, uitgerekend Bram M. wordt gestraft. En niet zomaar gestraft. Een soort bloedraad van collega’s probeert hem nu definitief weg te werken. Met een Berufsverbot. De voorzitter van de tuchtraad, vond ‘dat Bram de regels te vaak overtreedt.’

Interessant: daarmee wordt officieel erkend dat advocaten regels overtreden, maar dat het niet ‘te vaak’ mag gebeuren. Wat ‘vaak’ is, of  ‘te vaak’ wordt nergens gedefinieerd. De wet rept uiteraard ook niet van ‘vaak’ of  ‘te vaak,’ want die termen kunnen helemaal niet worden gedefinieerd.

Wat mij betreft haalt deze uitleg het hele vonnis onderuit. Pure subjectiviteit. Het is natuurlijk gewoon wraak voor de manier waarop Bram de verdediging van Wilders heeft gevoerd. Tijdens dit Stalinistische showproces ging het niet zoals de regie had gepland. Uiteindelijk heeft het aanzien van de rechterlijke macht hierdoor onherstelbare schade geleden.

Barbertje moest hangen. Mensen als Bram, intelligente, welbespraakte, onafhankelijke geesten, worden in Nederland uiteindelijk niet getolereerd. Pim Fortuyn werd om die reden afgeknald. Theo van Gogh werd afgeslacht. Velen waren toch wel opgelucht nadat Fortuyn was geliquideerd. Over de moord op van Gogh zeiden en zeggen velen dat ‘hij het er zelf wel een beetje naar had gemaakt’ of woorden van die strekking.

Om Bram te verwijderen, hoefde hij blijkbaar niet te worden afgeknald. Maar hij begrijpt donders goed uit welke hoek de wind waait. Hij zal zich verder koest houden en straks proberen te genieten van een leven als VUTter. Het vonnis van de tuchtraad zal wel worden bekrachtigd in hoger beroep.

Bram mag van geluk spreken dat hij nog leeft.

This entry was posted in Creatieve oplossingen, Domheden, Drieste acties and tagged , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Bram boft

 1. reinejragolo says:

  Hoezo, wie zou Bram willen vermoorden?

 2. timmerark says:

  admin says:
  31/10/2012 at 21:54

  Dezelfde lui die Fortuyn en van Gogh hebben vermoord.

  AHA, de Nederlandse/Marokkaanse/veganisten/moslim broerdertjes/ groepering!

  Dit zal wel weer niet blijven staan, bij jou! Hoeder der vrijheid van onzin!

 3. LexuS says:

  de daders waar de admin het over heeft zijn op de hoogste plek in de pyramide van Nederland te vinden. En nee tuurlijk waren het niet de quote: “AHA, de Nederlandse/Marokkaanse/veganisten/moslim broerdertjes/ groepering!”

 4. von stauffenberg says:

  Slaat de censuur hier ook al toe? Is er werkelijk een passage over Yehudi Moskowicz verwijderd zoals Micha kat beweert?

 5. ReinBrein says:

  omg , wat zegt timmerark nou weer? ik dacht dat iedereen met meer dan twee hersencellen ondertussen weet dat de staat achter alle aanslagen zit. Begrippen als hegeliaanse dialectiek zijn nog niet helemaal doorgedrongen maar begrippen zoals mantjoerijse kandidaten ook niet. Het zijn ook lastige concepten voor de wat eenvoudigere mens.
  het is nu 12 jaar na 9/11 , wie nu nog slaapt mogen ze van mij gerust een vaccinatie geven. Ik ben vóór uitroeing van 80% van de nederlanders.dus gewoon iedereen die nu nog slaapt een dodelijke ziekte geven lijkt mij perfect.

 6. rmstock says:

  Op een zeer druk belezen en driftig becommentarieerd “op-ed” artikel in
  de telegraaf online van afgelopen zaterdag getiteld “Overheid is de weg
  kwijt” , waar op dat moment meer als 800 mensen hadden gereageerd had
  ik het volgende ingediend :

  R.M. Stockmann
  Breda
  “Dit verstandshuwelijk is geen lang leven beschoren. Gewoon op Wilders
  stemmen en doneren aan het Bram Moszkowicz fonds”

  De telegraaf stuurde prompt het volgende emailtje terug :

  Date: Sun, 11 Nov 2012 21:13:10 +0100
  From: noreply@telegraaf.nl
  To: stock@stokkie.net
  Subject: Rogrio_Ceni_verlengt_contract

  [ The following text is in the “UTF-8″ character set. ]
  [ Your display is set for the “ISO-8859-1″ character set. ]
  [ Some characters may be displayed incorrectly. ]

  Beste lezer,

  U heeft gereageerd op een artikel op De Telegraaf. Ons moderatingteam heeft
  uw reactie beoordeeld en vrijgegeven voor publicatie op De Telegraaf. Binnen
  enkele minuten zou u uw reactie terug moeten kunnen vinden op de site. Klik
  hieronder om naar het artikel te gaan waarop u heeft gereageerd.

  http://www.telegraaf.nl/overgeld/experts/peterbeszelsen/21062868/__Overheid_de_weg_kwijt__.html#comment-760235

  Met vriendelijke groeten,

  Het moderatingteam van De Telegraaf.

  PS. Dit is een automatisch gegenereerd bericht.”

  Maar zoals je ziet staan er nog maar twee commentaren …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>