Censuur is zinloos

Deze site blijft belaagd worden vanwege een artikel van 25 november 2012. Dat stuk is offline gehaald en wordt nu hieronder opnieuw gepubliceerd. Waarde lezer: met uw belastinggeld worden blijkbaar sites wegens onwelgevalige stukken belaagd. Dat is nog niet het ergste. Veel erger is dat journalisten voor de rechter worden gesleept op grond van dubieuze aanklachten of wat in de taal van het imperium genoemd wordt: trumped-up charges. Nu is het de beurt aan Martin Vrijland. De site Waarinholland ligt ook al geruime tijd onder vuur.

Hier volgt het stuk van 25 november:

Gaat u maar rustig slapen, de regering waakt over uw welzijn. Morgen als u opstaat, is weer een Nederlander het zwijgen opgelegd, omdat hij het niet eens was met de versie van de werkelijkheid die de overheid hem probeerde op te leggen. Wim Dankbaar, die zich als een terrier in de Zaak-Vaatstra had vastgebeten, gooit de handdoek in de ring omdat hij met de dood werd bedreigd.

Dat zulke bedreigingen serieus moeten worden opgevat, daarover kan geen twijfel bestaan. We weten immers allemaal wat er met Theo van Gogh is gebeurd. Hij weigerde zich ook neer te leggen bij wat de staatspropaganda en de politieke correctheid voorschreven.

Kleintje Muurkrant, de best-geïnformeerde alternatieve web site van Nederland, is in het verleden herhaaldelijk bedreigd en bijna definitief uit de lucht gehaald door malafide advocaten, rechters en deurwaarders. Daarom worden op die site alleen nog maar berichten in code geschreven, dikwijls zonder expliciet namen te noemen van de machtigen in het land. Vandaar dat de berichten op Kleintje Muurkrant hoofdzakelijk nog te begrijpen zijn voor ingewijden, toegewijden en goede verstaanders.

Pro Republica, ooit een belangrijke stem op het web, is definitief het zwijgen opgelegd door een obscure organisatie die onwelgevallige web sites namens de overheid uit de lucht moet halen.

Argusoog, een andere belangrijke alternatieve stem, ligt voortdurend onder vuur en wordt ook met de ondergang bedreigd.

Klokkenluideronline, de site van Micha Kat staat nog overeind, maar Kat moet nog optreden als verdachte in een showproces met voorgekookt vonnis op 10 december.

Dan zijn er nog anarchiel, zaplog en Boublog, die voorlopig de dans lijken te ontspringen.

Goh, het lijkt er warempel op alsof die Hitler de oorlog toch heeft gewonnen!

Gaat u vooral rustig slapen. En vergeet u niet straks uw belastingformulier netjes in te vullen? Oh ja, en laat u af en toe flitsen voor te hard rijden! De overheid heeft uw geld immers hard nodig!

This entry was posted in overheidsterreur and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>