Negers afknallen

Het Nederlandse leger gaat weer op expeditie. Naar Mali deze keer. Na lange tijd uit Afrika te zijn weggeweest (Nederland verkocht zijn laatste Afrikaanse kolonie, Ghana in 1872 aan de Engelsen) keren na 141 jaar weer Nederlandse soldaten terug. Het gebeurt allemaal onder dekmantel van een “humanitaire missie.” Jaja, dat soort verhalen kennen we. Afghanistan was ook zo’n “vredesmissie” maar werd al snel een “gevechtsmissie.” Maar het is natuurlijk gewoon een neokoloniale oorlog. De luchtmacht deed in 2011 mee aan een “humanitaire missie” in Libië. Daarbij verloren meer dan 60.000 Libische burgers het leven. In 1999 deed bombardeerde de luchtmacht “doelen in Servië” in het kader van een “humanitaire missie”. Ook daar moesten duizenden burgers met hun leven betalen voor de Nederlandse dadendrang.

Nu is dan dus Mali aan de beurt. Weer eens wat anders, maar net als Libië en Afghanistan wonen er schilderachtige mensen die zich hullen in interessante klederdracht. Het zijn islamieten, net als de Libiërs en Afghanen. En ze spreken andere talen. Onder andere Frans. Dat spreken de Nederlandse huurlingen natuurlijk niet. Hoogstens wat polderhollands en een beetje verhaspeld Engels dat in de verte iets weg moet hebben van het koeterwaals dat hun bazen in de VS spreken.

Ze leren het ook nooit af, die Nederlanders. Ze kunnen het niet laten. Niets leukers dan donkergetinte mensen overhoop knallen, niets fijner dan islamieten over de kling jagen.

Eigenlijk verdient geen enkele Nederlandse huurling het om levend in Nederland terug te keren. Wie namelijk met de wapens in de hand andermans huis betreedt, hoezeer hij deze daad ook probeert te vergoelijken, is een misdadiger.

This entry was posted in Domheden, Drieste acties, massamoord and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Negers afknallen

  1. Mark Peeters says:

    Ze zei “Onnozelaar, de jouwe was eraf”

    Poepke Zwam Zwam Zwam….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>