Levende geschiedenis

Wie nu, tijdens de nadagen van het neoliberale kapitalisme, nog iets wil meekrijgen van hoe de politieke geschiedenis in elkaar steekt, doet er goed aan de gebeurtenissen in verband met Syrië en Iran goed te volgen. Het is dan zaak, vooral de hedendaagse equivalenten van de Völkische Beobachter te bestuderen: De Telegraaf, NRC-Handelsblad, Standaard, Het Laatste Nieuws, Volkskrant enz. (Het maakt niet uit welke krant, want alle kranten zijn gleichgeschaltet, gelijkgeschakeld, net als in de jaren 1940-1945).

TV raad ik niet aan te kijken, want daarvan krijg je alleen maar acuut hersenrot. Onder onze ogen worden weer twee oorlogsmisdaden voorbereid, in alle openheid en zonder enige gêne. De ene na de andere leugen wordt over onze hoofden uitgestort:

-Ahmadinedjad is een dictator (bij is gewoon fatsoenlijk gekozen, hetgeen je van Mark Rutte niet kan zeggen)

-In Syrië zijn 5.000 burgers door de overheid neergeknald (dit cijfer is verzonnen door een organisatie die door de NATO en de VS wordt gesteund. Er zijn in werkelijkheid veel minder slachtoffers, de meeste als gevolg van terroristische acties van door de NATO en de VS gesteunde huurlingen)

-Iran heeft bijna een atoombom (een evidente leugen die braaf door alles en iedereen wordt herhaald).

Ook de verovering en kolonisatie van Irak en Libië werden gerechtvaardigd met grove leugens: die van de ‘massavernietigingswapens’ van Irak en die van de zogenaamde masale moordpartijen van Gadaffi op zijn weerloze volk.

Wie zich ooit heeft afgevraagd hoe het toch mogelijk was dat Hitler indertijd zijn gang kon gaan, gesteund door het Duitse volk, heeft hier het antwoord: dankzij de giftige propaganda van een staat die in handen is gevallen van gewetenloze misdadigers. Dat geldt dus ook voor de VS en voor alle NATO-staten, Nederland en België incluis.

This entry was posted in Creatieve oplossingen, Drieste acties, Gelijkenissen, massamoord, Verleidingen van de macht and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Levende geschiedenis

  1. Pierre Hyacintus Maria van de Kletersteeg says:

    Met kennis, karakter, en gedrag van journalisten is het zeeeer droevig gesteld…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>