Verkiezingen en democratie

De ‘vrienden van het Syrische volk’, onlangs nog in vergadering bijeen om te spreken over een oplossing van de Syrische crisis die ze zelf hebben veroorzaakt en dagelijks aanwakkeren, zijn woedend op president Assad. Hoe haalt die man het in zijn hoofd om nú verkiezingen te organiseren? Waar haalt hij de euvele moed vandaan? Weet hij dan niet, begrijpt hij dan niet dat het organiseren van verkiezingen ten tijde van een binnenlandse crisis het prerogatief is van de VS en de NATO-vazallen?

Alleen een bezettingsmacht van VS en NATO-knechten mag verkiezingen organiseren als er hier en daar schoten vallen of steden (Falloedja, Sarajevo) worden platgegooid. Alleen zúlke verkiezingen worden door de VS en vazalstaten als legitiem beschouwd. Verkiezingen zoals in vernederde en verwoeste, door geweld geteisterde, door de VS en NATO bezette staten als Irak, Afghanistan, Kosovo, Bosnië.

Democratie is een geschenk dat alleen kan en mag worden gegeven door de VS en zijn NATO-huurlingen.

Democratie is een uitvinding van de VS, net zoals Jezus Christus (Jezus H. Christ) Engels sprak en de Bijbel in het Engels is geschreven.

This entry was posted in Domheden, Drieste acties, Gelijkenissen, Het ligt toch anders and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>