Hitler in de mode

Het moet onderhand wel eens opschieten met de verwijdering van de Syrische president Assad.

Totnutoe zijn alle trucs van het ‘Westen’ mislukt. De door de NATO en de VS betaalde en bewapende ‘opstandelingen’ slagen er maa niet in om de nodige chaos te bewerkstelligen, een NATO interventie op humanitaire gronden (een zogenaamde humanitaire oorlog) is geblokkeerd door de Russen en Chinezen. Daarom dan vorige week een terreuraanslag in de beste traditie van NATO’s ‘stay behind’ netwerk Gladio, naar het beproefde recept van de bomaanslag in Bologna (1980) en de aanslag op het Atochastation in Madrid (2004).

Die oorlog tegen Syrië zal en moet er komen, als het tenminste aan de VS en de NATO ligt. Assad zal en moet het veld ruimen en plaats maken voor een ledenpop à la Karzai.

Net zoals in 1936 de Spaanse fascisten onder Franco werden geholpen door Hitler en Mussolini, kunnen nu de Syrische ‘opstandelingen’ rekenen op steun van de VS en de NATO.

Dat nieuwe Condorlegioen staat al klaar om te worden uitgestuurd. Het is helemaal niet zo erg dat u door de crisis geen vakantie zult kunnen vieren in het buitenland. Installeert u zich lekker voor de televisie met drank en versnaperingen, want u zult waarschijnlijk een mooie, spannende oorlog kunnen volgen, met veel knallen en vuurwerk.

En mocht dat allemaal nog worden uitgesteld, dan kunt u kijken naar de Olympische Spelen in Londen, die ook al zijn geïnspireerd door het voorbeeld van Hitler en zijn vrienden.

This entry was posted in Drieste acties, Gelijkenissen, Overpeinzingen and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Hitler in de mode

 1. Reine jRagolo says:

  De olympische spelen geïnspireerd naar Hitler en zijn vrienden.
  O ja, staan daar ook vrouwen klaar om zich door Arische olympiërs te laten bevruchten?

  • admin says:

   Die vraag kunt u denk ik beter stellen aan de organisatoren in Londen. Maar niets is uit te sluiten.

   • Reine jRagolo says:

    Stel jij die vraag maar. Jij bent het tenslotte die hen spiegelt aan Hitler.

    • admin says:

     Goede man,

     Ik vrees toch dat u daar een vergissing begaat. Ik spiegel de lui in Londen, Brussel en Washington niet aan Hitler, dat zijn zij zelf! Aan de vruchten herkent men immers de boom. Ik signaleer hier slechts iets wat mensen zoals u blijkbaar ontgaat. En u kunt het allemaal niet zien want u wil het niet zien. Ja, daar kan ik ook niets aan doen!

     • Reine jRagolo says:

      Hoezo wil ik het niet zien?
      Ik suggereer zelfs een voorbeeld.
      Maar ik ben een onbekende. U laat mij een wereld zien die ik nog niet ken. Ik ben een en al nieuwsgierigheid.

 2. Joke Mizée says:

  @Reine: Maria Trepp heeft een keer een mooi blog over de O.S. van Berlijn geschreven. Het staat nu op de pagina http://www.passagenproject.com/maria_trepp_over_duitse_geschiedenis.html. Jammer dat de discussie van destijds er niet meer bij staat, maar als je nog een beetje doorgoogelt en -denkt over de olympische gedachte is het vrijwel niet mis te verstaan (tenzij je het idd. niet wil zien). In bijna alle steden waar de OS gehouden worden gaat dat gepaard met hevige rellen. Ra ra, waarom zou dat nou toch zijn?

  • Reine jRagolo says:

   Dus de Nazi’s hebben de fakkelestavetteloop geïntroduceerd. Voortzetting zonder de verbondenheid met het derde rijk te demonstreren lijkt me toch vrij onschuldig.

   • Joke Mizée says:

    Dus jij vindt het militarisme en het rituele brandoffer niet misplaatst (laat staan op schokkende wijze barbaars)?

    • Reine jRagolo says:

     Maar wat is heden ten dage het element van militarisme?
     Ik dacht altijd dat het rituele brandoffer het aanwakkeren van de olympische geest betekende.

 3. Joke Mizée says:

  Ik moet bij de openingsceremonie altijd aan Korea denken. Wat is dan de ‘olympische geest’ volgens jou? Iedere editie van de OS moet nog megalomaner zijn dan z’n voorganger, en dat pleegt een enorme aanslag op de lokale economie en mensenrechten. Dat heeft toch niks meer met sport te maken, maar alles met nationalisme.

  “Yes, the whole thing was Hitler’s idea, but we’ve moved on a lot since then. Look at the last one for the China Olympics – ok, there were gangs of blue-shirted thugs running alongside beating up anyone who dared criticise China or mention Tibet, but not a German among them – I think that says something.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>