Hypocriet gepiep over genocide

De vice-premier van Israël, Shaul Mofaz heeft Syrië beschuldigd van genocide. De aanval is tenslotte de beste verdediging. Als een hoge Israëlische politicus het heeft over genocide, nou dan zel het wel waar zijn.

Eén ding is duidelijk: de propagandaknop van de VS en vazalstaten, Israël en de middeleeuwse despoten in de Golfstaten, wordt helemaal opengedraaid. En maar jammeren en ach en wee roepen over die verschrikkelijke Assad.

Maar wee degene die ook maar iets durft te zeggen over de moordpartijen die de donkere vredesduif in het Witte Huis vrijwel dagelijks verordoneert, of over de gewelddadige en meedogenloze onderdrukking van vreedzame demonstraties in Bahrein, of over de Israëlische acties in de Gazastrook (2008-2009), waarbij honderden burgers werden afgeknald.

Genocide is en blijft een vage term. Echt een wapen in de propagandaoorlog.

This entry was posted in Het ligt toch anders, massamoord, Overpeinzingen, Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

22 Responses to Hypocriet gepiep over genocide

 1. Waar blijven de “vrienden van Bahrein”?

  In Bahrein worden VS wapens ingezet tegen de burgers. In Gaza testen ze wapens op burgers. In Kosovo stonden we erbij en keken ernaar. In Irak en Afghanistan mochten we zelfs meedoen, jippie! In Libie mocht Sarkozy het duurste assasinatie missie ooit leiden. Maar de monsters, dat zijn altijd de anderen.

 2. P.H.M. van de Kletersteeg says:

  Ze zijn een standaard procedure aan het uitvoeren.
  Doel militaire intervente in Syrie te rechtvaardigen.
  Middel; slap gelul
  Methode: je stuurt huurlinen eerst naar libie voor hetzelfde spelletje; als ze daar klaar zijn moeten de schatjes werkhouden, stuur je ze naar Syrie.
  En dan brul je; Zie je wel…..

 3. Reine jRagolo says:

  Als alle mensen van een familiegemeenschap in een dorp worden uitgemoord kun je dit best als genocide zien.

 4. Alleen heb je nog niet door dat je die genocide steunt, Reine.

 5. Reine jRagolo says:

  Reggie, volgens welingelichte bronnen heeft Assad meerdere malen vuile handen gemaakt.

 6. Joke Mizée says:

  Reine, met welk motief zou Assad een heel dorp uit willen moorden?

  • ..zodat het westen zijn troepen kan sturen…zodat wij onze democratische leiders kunnen smeken om in te grijpen in Syrië. Alleen die verdomde Russen en Chinezen toch.

 7. Reine, ik zei toch al dat je het niet door hebt.

 8. Reine jRagolo says:

  Joke, een dorp wat zich tegen Assad heeft gekeerd wordt gestraft als voorbeeldfunctie.

  Reggie, in den beginne waren er wel redelijk betrouwbare filmpjes van Utube maar die kwamen uit moderne stadswijken.
  De soennitische vrouwen en kinderen uit achterlijke dorpen die thans worden vermoord beschikken nauwelijks over internet.
  Wat me irriteert is dat Assad altijd als een dictator is afgeschilderd en dat hij thans nogal wordt ontzien terwijl de slachtingen van het afgelopen jaar nogal passen in het profiel van een dictator. In den beginnen werd dit dus geïllustreerd met utubefilmpjes.

 9. Reine, ik weet nou niet of je moedwillig dom speelt of dat er echt iets mankeert maar wat je zegt is niet erg goed uitgedacht. Ken je de term False Flag? Zo begon Hitker de oorlog tegen Polen. Duitse soldaten verkleed in Poolse uniformen schoten op Duitsers en liet ooggetuigen in leven zodat deze “welingelichte” bron kon navertellen wat er is gebeurd. Namelijk dat er Polen Duitsers hebben vermoord. Zo kreeg Hitler het publiek achter zich om de oorlog te starten. Kan het zijn dat de mogendheden die Assad weg willen de publieke opinie achter zich proberen te krijgen om een interventie van de grond te tillen? Is dat uberhauot een mogelijkheid Reine?

 10. Reine jRagolo says:

  Reggie, jij en ik kunnen niet beoordelen of het zeker is dat er soldaten in de verkeerde uniformen rondlopen. We zijn afhankelijk van een staatsmediabedrijf . Van staatsmediabedrijven die per definitie worden aangestuurd door een dictator heb ik geen hoge pet op. Zolang het staatsmediabedrijf niet wordt gestuurd door een onafhankelijke redactie vanuit een democratie krijgt dit bedrijf van mij per definitie het nadeel van de twijfel.

  • admin says:

   Als u zich een beetje behoorlijk zou informeren zou u weten dat de VS al jaren roept dat Syrië onder handen moet worden genomen. De pers (media) is in de VS en de NATO-staten (waaronder Nederland) absoluut niet onafhankelijk, maar van de staat of gelijkgeschakeld. Veel verschil met Sÿrië is er niet op dit punt. U wordt net zo voorgelogen als mensen in een dictatuur. Die democratie waar u van rept is slechs een inhoudsloze frase.

 11. Reine, als jij en ik dat niet kunnen bepalen dan kun je ook niet zeggen dat Assad een hele dorp straft. Of dat Assad erachter zou zitten. Punt.

 12. Reine jRagolo says:

  Waarom schrijft Assad geen democratische verkiezingen uit? Als hij die, met voldoende waarnemers, zonder al te veel incidenten wint zal ik hem het voordeel van de twijfel geven.

  • admin says:

   Heeft hij pas gedaan, vorige maand, een referendum over een nieuwe grondwet, met ruim 60% participatie, heel wat meer dan het Ierse referendum over het ESM-verdrag twee weken geledn, met iets meer dan 20% participatie. Over Syrië in NL geen nieuws, geen woord. Wél over Ierland (‘Zestig procent van de Ieren steunt het ESM-verdrag).

 13. Wat is de volgende eis, dat Assad op zijn kop moet staan en 3x de wilhelmus moet zingen. Nu we toch bezig zijn..

 14. Reine jRagolo says:

  Goed gezien Reggie, een referendum over een nieuwe grondwet is veel te mager.
  Een dictator kent alleen de wet van de zelfzucht. Alleen een democratische verkiezing waarbij hij de uitslag respecteert accepteer ik.

 15. Zei dictator Reine.

 16. Reine jRagolo says:

  Seit euch boese.
  Ploek ein Roese.
  Sets im auf dein hut.
  Dann bist du morgen wieder gut.

 17. Joke Mizée says:

  @Reine:

  “Joke, een dorp wat zich tegen Assad heeft gekeerd wordt gestraft als voorbeeldfunctie.”
  De mensen in Houla waren aanhangers van Assad, meest Alevieten. Dat ze zich tegen hem zouden hebben gekeerd verzin je ter plekke. Er is van begin af op gewezen, o.a. door Rusland, dat de rebellen zelf achter het bloedbad zaten.

  “Goed gezien Reggie, een referendum over een nieuwe grondwet is veel te mager. [..] Alleen een democratische verkiezing waarbij hij de uitslag respecteert accepteer ik.”
  Wat is dat nu weer voor bizar standpunt? Zeggenschap over de grondwet is juist veel democratischer dan enkel mogen kiezen tussen 2 (of meer) poppetjes.
  Ook in Libië lag toevallig net een nieuwe, zeer egalitaire grondwet klaar. Zoiets kan uiteraard niet door de beugel – stel je voor dat de mensen ontdekken dat een andere wereld wel degelijk mogelijk is.

 18. Reine jRagolo says:

  Joke, het is natuurlijk treurig als rebellen achter een bloedbad zitten.
  Dit neemt niet weg dat er een echte democratie moet komen.
  Een referendum voor een nieuwe grondwet lijkt mooi maar ik begin pas op te warmen als Assad de macht daadwerkelijk heeft overgedragen aan een democratisch gekozen bestuur.

  • admin says:

   Het zou mooi zijn als we in Nederland een democratie hadden, in plaats van een monarchie met een nepgrondwet waar niemand zich aan houdt (en waar niet eens over is gestemd in een referendum). Wie zijn wij om anderen de les te lezen inzake staatsinrichting? Per slot van rekening wordt Nederland volgens dit bericht bestuurd door een criminele pedofiele elite met vertakkingen tot in alle uithoeken van de politiek, de staat en het zakenleven: http://spectator.org/archives/2012/06/11/dutch-child-sex-ring-wheres-th

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>