Griekenland, dan Spanje, dan Italië, dan Frankrijk. En dan…?

Griekenland is vakkundig gesloopt. Nu wordt Spanje tot op de grond afgebroken, straks Italië en Frankrijk. En passant zijn ook Portugal, Ierland en Litouwen gesloopt. Ontmanteld. De democratie is er verdwenen. Verkiezingen zijn een farce. Demonstraties hebben geen zin en als ze succes lijken te hebbe, worden politie en leger met gebruik van alle middelen ingezet.

Versoepeling van het ontslagrecht, flexibilisering van de arbeidsmarkt, plundering van de pensioenfondsen, hogere belastingen, inflatie, privatisering, afbraak van de sociale voorzieningen, onderwijs en de gezondheidszorg, onveiligheid op straat.

Loopt u door, ga naar huis, gaat u maar slapen. Er is niets aan de hand. Vertrouw op de regering, die heeft het beste met u voor en weet wat goed voor u is.

This entry was posted in Domheden, Overpeinzingen, Uncategorized, Vernielingen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Griekenland, dan Spanje, dan Italië, dan Frankrijk. En dan…?

  1. von stauffenberg says:

    En dan…? Dan vervalt men massaal tot ‘lompenproletariaat’.Als ik in Nederland en omringende landen zo om mij heen kijk zou ik denken dat het is al zover is.Vooral de dominerende ‘vagebondlook’ en het morele verval zijn voortekenen van een total collapse.Verder kan worden gemeld dat Nato-bommen op kinderen-propaganda-mensenrechtenbestreidingsorganisatie Amnesty International de Poetin-actie verder heeft uitgebreid door heel Nederland te behangen met meters grote plakkaten waarop Assad ervan beschuldigd wordt kinderen in ziekenhuizen te vermoorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>