We came, we saw, he died

Herinnert u zich nog wat Madame Clinton, u weet wel dat volslanke mevrouwtje dat de wereld mag rondreizen om er op los te chanteren, opmerkte nadat de Libische leider Gadaffi door een bende NATO-terroristen was gefileerd? Ze sprak de gedenkwaardige woorden ‘we came, we saw, he died.’

Over smakeloosheid gesproken.

Nu heeft een onderknuppel van maatje Clinton hetzelfde lot ondergaan, niet ver van de plek vandaan waar Gadaffi werd afgeslacht. De baas van vrouwtje Clinton, de nobele vredesduif Obama, heeft in reactie hierop verklaard dat ‘gerechtigheid zal geschieden’ (‘Justice will be done’).

Een detachement VS-mariniers is al onderweg naar Libië. Ik ben bang dat weer heel wat onschuldige Libische grijsaards, vrouwen en kinderen hun leven zullen moeten geven voor het soort gerechtigheid dat de vredesduif voor hen in petto heeft.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to We came, we saw, he died

  1. Sjors says:

    Erg smakeloos inderdaad. Maar ik heb idee dat deze mevrouw wel heel gevaarlijk spel speelt met haar bedreigingen aan het adres van China en Rusland, waar het Syrië betreft. Straks is de hele wereld in oorlog, door haar roekeloze gedrag.

    Mooie spotprent RT:
    http://rt.com/online-exclusive/galleries/cartoons/illegally-us-contractors-bank/#httpsrtcomnewsclinton-egypt-tomato-bombardment-243-egyptians-chant-pelt

  2. von stauffenberg says:

    Inderdaad, die madame schijnt geen honger te lijden. Deze site lijkt overigens wat stil te liggen de laatste tijd. Admin, ik zie met belangstelling uit naar uw volgende artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>