Lees geen krant, kijk geen tv, luister niet naar de Radio

De Commissie Samson, in 2010 ingesteld door de regering om onderzoek toe doen naar seksueel misbruik van kinderen die onder toezicht staan van Jeugdzorg, heeft een vernietigend rapport geschreven. Kinderen bij Jeugdzorg lopen 2,5 keer zoveel kans als kinderen in een gezinssituatie om seksueel te worden misbruikt. Groot nieuws in de pers, verbazing en verbijstering alom. Inderdaad, verbazing en verbijstering, want de landelijke pers, de regionale pers, de tv en de radio hebben er nooit ook maar iets over bekendgemaakt.

Maar voor wie geen tv kijkt, geen radio luistert en geen kranten leest, en in plaats daarvan op ‘het internet’ zijn nieuws zoekt, komen de bevindingen van de Commissie-Samson niet als een verrassing. Op het internet, bijvoorbeeld op www.argusoog.org en www.klokkenluideronline.net, wordt al jaren bericht over de wantoestanden bij Jeugdzorg.

Heel vreemd is dat overigens niet. Jeugdzorg is, zoals de naam zegt, zogenaamd belast met de bescherning van de jeugd. Nu is het in het algemeen zo dat je een dergelijke naam (en taakstelling) eigenlijk dialectisch moet opvatten. Ga maar na: sinds de oprichting van de ‘Indianenbescherning’ in de VS, is de Indiaanse bevolking vrijwel geheel verdwenen, dankzij de goede zorgen van deze organisatie. De DEA (‘Drug Enforcement Agency’), eigenlijk en ogenschijnlijk bedoeld om de handel in en het verbruik van drugs te beperken, zorgt er juist voor dat de drugshandel en drugsconsumptietoenemen. Sinds de oprichting van Natuurmonumenten is de natuur in Nederland nagenoeg verdwenen.

Zo ook Jeugdzorg. In feite is het een organisatie die de corrupte en pedofiele machtselite in Nederland voorziet van een een eindeloze reeks nieuwe slachtoffertjes.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Lees geen krant, kijk geen tv, luister niet naar de Radio

  1. reinejragolo says:

    Heb je ook nog nieuws?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>