Eurozaakjes

Die jongen van Dijsselbloem. Tot voor kort mocht hij nog gelden als ‘Senkrechtstarter,’ zoals dat in het Duits zo treffend wordt genoemd. Maar sinds dat besluit om de Cypriotische bankklanten te knippen en te scheren (inmiddels weeral teruggedraaid) zou je die jongen misschien ook iets anders kunnen noemen. In Vlaanderen is er iemand die hiervoor al een voorstel heeft gedaan:

Eurozak

 

This entry was posted in Getuigenissen, Overpeinzingen, Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Eurozaakjes

  1. Joke Mizée says:

    Ik vrees dat deze barbaarse barbier voor heel Europa hetzelfde korte koppie in petto heeft. En de argumenten worden al aangedragen: je zou op die manier juist veel beter die lui met zwart geld te grazen kunnen nemen, dan via een belastingmaatregel. Yeah, right – ze denken echt dat we debiel zijn.

    (Het staat er echt: “Natuurlijk had men ook een bijzondere belasting kunnen heffen. Maar de bezitters van forse banktegoeden met zwart geld uit het buitenland zouden dan de dans ontspringen.” (http://www.presseurop.eu/nl/content/article/3572421-burgers-moeten-bij-zichzelf-te-rade-gaan))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>