Het vuile werk van Rutte

Mark Rutte de nephistoricus doet zijn uiterste best om in de voetsporen te treden van zijn voorgangers Balkenende en Kok. Het is hem totnutoe aardig gelukt. Kok maakte zich schuldig aan een oorlogsmisdaad door in 1999 deel te nemen aan de oorlog tegen Joegoslavië (6.000 doden door NATO-luchtaanvallen, onder andere door de ‘Koninklijke Luchtmacht’); Balkenende steunde de neokoloniale (en illegale) oorlog van de VS tegen Irak en stuurde Nederlandse militairen als bezettingstroepen naar dat onfortuinlijke land (1,5 miljoen doden sinds de VS-bezetting). Ook stuurde hij Nederlandse troepen naar Afghanistan om dat land te helpen koloniseren (honderdduizenden doden sinds 2001). Balkenende heeft zich daarmee eveneens schuldig gemaakt aan oorlogsmisdaden, althans volgens de tot voor kort geldende regels van het ‘Internationale recht’.

Rutte kon natuurlijk niet achterblijven en liet de huurlingen van de ‘Koninklijke Luchtmacht’ op verzoek van Barry the Brown Bomber in actie komen in Libië (60.000 doden door NATO-aanvallen).

Nu ziet het er naar uit dat de ‘Witte Huisneger’ het heeft gemunt op Syrië om ook dat land veilig te maken voor McDonald’s, Monsanto, en Microsoft. De huurlingen die tot dusver voor VS-rekening in Syrië aan de gang zijn geweest om president Assad te verwijderen, blijken meer terrorist dan soldaat. Dat gaat dus allemaal niet zoals Obomba, de drager van de Nobelprijs voor de Vrede, dat graag wil. Daarom zijn afgelopen week verdere stappen gezet voor direct ingrijpen door de VS-strijdkrachten.

In dat geval zal Rutte natuurlijk ook weer meedoen. Libië is hem blijkbaar goed bevallen. Arme onschuldige mensen laten afknallen in verre landen is iets waar Nederlandse politici altijd goed in zijn geweest. Er is bovendien altijd wel een goede reden te vinden om ver over de grens dood en verderf te zaaien. Uiteindelijk levert het altijd wel iets op: zo geen contracten voor het bedrijfsleven, dan wel een stroom berooide en wanhopige asielzoekers die vaak ook nog redelijk hoog zijn opgeleid (die kan je dan na grondige selectie aan het werk zetten de IT of de gezondheidszorg).

Op de laatste Bilderbergconferentie in Watford is natuurlijk besloten om eindelijk eens die vervelende Assad in Syrië aan te vatten en in dat land een kloon van Quisling aan de macht te brengen. Het moest nu maar eens afgelopen zijn, zo besloten de heren en dames van Bilderberg onder leiding van de moeder van Willem-Alexander en in het bijzijn van Mark Rutte. Daarom wilde hij natuurlijk niets tegen de Tweede Kamer zeggen over wat er allemaal is besproken daar in Engeland.

This entry was posted in Drieste acties, massamoord, Overpeinzingen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Het vuile werk van Rutte

  1. reinejragolo says:

    Ik heb het altijd jammer gevonden dat de Assads niet neutraler waren tergen Israël.
    Met het bewapenen van al die terroristen in De Libanon heeft hij voorgoed afgedaan als
    geloofwaardig leider van zo’n rijke oliestaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>