Gaat u maar rustig slapen (2)

Op 25 november 2012 publiceerde ik een stukje getiteld “Gaat u maar rustig slapen.” Het is een beknopt overzicht van Nederlandse websites die het slachtoffer zijn geworden van sabotage, naar alle waarschijnlijkheid door organen van de Nederlandse overheid. De laatste tijd is ook deze site het mikpunt van een waar offensief van spam, afkomstig van servers in de VS (Californië, Kansas), de meesten gelieerd aan een bedrijf dat zich tooit met de naam “Peg Tech.”

Na de openbaringen van Ed Snowden is het geen geheim meer dat overheden zich massaal bewegen op het internet en daarbij doodgemoedereerd alle wetten, bepalingen en regels overtreden. De NSA, de CIA en andere VS-spionagediensten, de Duitse spionagediensten, en uiteraard ook de AIVD en andere Nederlandse snuffeldiensten, lappen de rechten van de burgers aan hun laars. Het is hun niet eens kwalijk te nemen, want spionnen hebben geen geweten, geen normen, geen waarden en geen fatsoen. Voor hen geldt alleen “Befehl ist Befehl”.

Blijkbaar zijn de Nederlandse cyberkrijgers, dan wel hun bazen in de VS het niet eens met sommige dingen die op deze site worden geschreven. Ik zou heel graag precies willen weten wat dat dan precies is, uitsluitend en alleen uit nieuwsgierigheid.

This entry was posted in Domheden, Vernielingen and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>